27 May 2011

Hadiah Sumpah Gempak !

hye kawan-kawan !


baru-baru ni aku dapat gift.okay, bukan hadiah birthday mahu pun hadiah konvo *simpati tade sape nak bagi kau hadiah heh !



hari tu kat FB aku ada post print screen gambar ni.aku tak ingat apa, tapi aku menang satu contest yang dibuat oleh Gadis Semasa Sunsilk (GSS).alahh korang tak ingat ker cerita reality show GSS kat TV 3 tu?kisah nya pasal seorang perempuan ni, namanya Melda Ahmad seorang yang pemalu blablabla.pergi tengok sendiri.



lama gila dia bagi tau 7 March tapi 10 May baru dapat.cerita tu pon dah betahun habis.okay tak.tukar betahun kepada bebulan sekrang jangan-over-la-joyah.

so,seperti yang dijanjikan.hadiahnye ialah pek istimewa sunsilk yang sangat lah istimewa gila.



beg pink-yuwoll kat belakangnya tu adalah pakej hadiah.
to be truth aku tak leh guna sunsilk sangat.terutama syampoo dia.nanti kelemumur seperti salji menghempap kepala.tapi bila aku pakai moisturiser dia,pergggh wangi gilak.thump up untuk bauuu.


----------------------------------------------------------------------------------
seterusnya dari LipIce.sekarang ni kat page LipIce tengah rancak contest Ask Lisa.hah,pergi lah join!
aku pun ingat-ingat lupa pasal contest ni.tapi nama contest ni ialah SOS. Society Of Sistas.aku rasa aku join pun sebab suka-suka je.
mcm mane contest ni?sumpah lupa weh.dah lama dah ni.untuk contest ni hadiah nya ialah:

  a super duper cute card.

 and a super duper cute lipbalm.only.
*aku ambik gambar ni pakai camera ekin tau.sumpah cantik gila.okay nah satu lagi gambar.
okay.terus rasa nak beli camera sekarang.haha

aku rasa Lip Ice ni suka buat contest and bagi hadiah kat orang la.banyak jugak contest yang dieorang buat and yang paling menarik perhatian mestilah duta dia, buah hati Malaya, Lisa Surihani.heh !

buah hati siapakah aku?okay mungkin hanya buah hati mak ayah.mungkin.haha

okay a big thanks to Sunsilk and Lip Ice.u just made my day!
aku rasa semua dua-dua contest yang aku join ni masa lepas habis study hari tu.tak de apa nak buat lalu mensappot segala contest yang ada.yeay!

okay,kengkawan.bai.

title over sangat kan?

3 comments: