15 May 2011

Cepat Undi Weh, Cepat UNDI !


ni bukan contest Pencarian Lelaki Sweet dan Perempuan Bertudung yang sungguh LOL tu okay.bukan juga Pencarian Gadis Johor WTH racist negeri gile, mahupun Pencarian Gadis Buruk dan Lelaki Gampang tak-sangka-ni-pun-ada.
siapa peminat Juvana ?
meh sini, meh sini nak sep sikit.tak tengok?pangkah diri sendiri sekarang.


korang rasa siapa yang akan jadi house captain yang baru?Daim atau pun Botak?
cepat undi.cepat!


*aku taulah ni cerita je.and dah tentu-tentu lah plot cerita semua dah siapkan....tapi


why so serius?
saje lah kan.


**eh.lupa!nak undi tekan sini.
***aku undi Botak.lantaklah garang tapi kiut kan?




bai.





1 comments:

Socio Rocko said... [Reply to comment]

kau memang suka buat iklan tak berbayar kan peah?