14 May 2011

Draw my thing yoo! DRAW.

hey kawan-kawan yang saya suka!


sebut pasal kawan-kawan ni, memang aku tengah rindu kawan-kawan kat UITM Lendu dulu.rindu nak gossiping weh!minggu depan jumpa okay.
oh.niat asal aku nak cerita pasal game ni sebenarnya.


kalau tengok score pon tau lah sapa yang membengaruhi kan?
mula-mula Amy yang play game ni.pastu virus berjangkit kat Angah pastu kalau dah kene kat aku harus lah berjanggkit dekat semua sahabat Lesbo ;)

mulanye Jay lah yang tanye cane nak play this game.lepastu wajibulgunnah la spread the love, katanye.
kalau main dengan kawan-kawan je memang best , nak berbicara lucah pun tak siapa yang kisah.haha.
oh.tak kusangka ,tak ku duga kawan-kawan aku pandai melukis jugak kan.
cekidaud (sebut:cek-itu-daud)chek this out lah.


memang nak kene kaki lah lukis button macam lion kan?pergi sambung Bachelor in Art sekarang Teha!

kalau dah lukis cecantik tapi kenkawan masih tak dapat teka, maksudnya 'TULIS jawapan sekarang!'


aku malas nak cakap yang ni aku lukis,aku malas nak cakap aku pandai melukis, aku malas nak cakap kalau aku dah sesungguh melukis lady bug pastu ade teka cockroach!


jom la play game ni.memang syok.aku sebenarnya tak pernah kisah pun pasal game-game kat FB ni.aku tak de pun FarmVille tu tau?tak pernah rasa nak main.tah kenapa aku boleh gila pulak main game Draw My Thing ni.disebabkan game ni worldwide so memang boleh la nak dapat suami orang putih, orang hitam mahu pun orang sederhana hitam.
Hye Kushal !your profile picture sooo awww!jom kawen.
 jenis tak reti menyaba.dah tentu-tentu dua patah perkataan.jijik gile perangai.

dah kalau main skit print screen,bukak paint,paste.
sambung balik, print screen ,bukak paint, paste lagi dan lagi dan lagi.
memang idok le nak menang nye.kelaut lah yoob!


 kalau dah lama-lama tunggu turn nak game skali rupanya tak de sapa nak ajak kau main rase macam nak simbah cuka kat Mark tau!menci.I terror lukis ape?


*kelik gambar untuk tumbesaran lebih besar okay?
**kepada sapa yang nak join game ni.kite jumpa kat trek okay.



1 comments:

Hafizul Jamalil said... [Reply to comment]

aku pro main ni.. haha... ada bran..?