05 May 2011

Gambar Tanpa Kata.




benda kalau dah sedap tak yah nak cakap banyak la kan?
lokasi : Busstand Pilah woih. 
rate : 4/5
komen : cendol eh melampuh bona.den bukan pencendol tegar sebona eh.tapi dek sobab an santan eh kemain pokat lagi sodap.tu yang 4/5. 
ada sesape free hujung minggu ni?
kite mencendol nak?



*rase dah macam segmen Jalan dan Makan pulak kau?
kau ingat kau QiRazali?

**sepatutnya title tu kene letak 'Gambar dan Sedikit Kata' la kan?amenda tah kengkonon nak letak gambar je biar orang tafsir sendiri.

***sapa tah faham loghat nismilan buleh google translate kat sini atau kat sini.sekian terima kasih.



6 comments:

faqhrule said... [Reply to comment]

cendol pilah yang ni branch je, yang HQ dia dekat pasar jalan nak pergi dioh. kat situ baru kawww!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

perggghhh.siap ade HQ tak bleh bla.haha.
kono poie lah lopeh ni.mmg kono poie.

✿....rossa alina....✿ said... [Reply to comment]

heheheh seb bek paham..hihihi..cendol ni nak tau sedap ke tak kene tengok santan yang orang tu masak.. :)

hakim said... [Reply to comment]

damn! xdpt jd 1st plak kat blog kau..sigh~

nursyuhaida said... [Reply to comment]

rossa alina :
faham?senang je kann..
betul.yg penting kuah die tu.cendol semua same je kan?tak kan cendol rase mee pulak dok?

hakim :sampai ke sini ko carik aku ye?marah sgt ke?haha.

iSmaZuRina said... [Reply to comment]

sy juga suka mkn di sini.... hahaha.. mantap...