30 September 2010

out of....?

hye..

final exam hampir tiba.kali ini betul-betul final.final untuk diploma.tidak mahu exam lagi..harus berusaha seperti orang yang berusaha bukan hapdate belog.

haishh..entry kali ini nak bercakap mengenai seseorang.A guy.
dah,dah bukan Mr.Z..malu okeyh rupenya die bace entry aku.ade rase nak masuk dalam selimut tak keluar-keluar sampai Mr.Z cakap 'okeyh-okeyh I sebenarnye tak bace pun enrty U yang U harap i mintak number fon u kat inbox tu'.
dem.
memang malu amat.Mr.Z, i tak kan tulis entry nak ngurat-ngurat u lagi..malu!

nak tulis about this guy.

Kawan dah lama.Sejak tadika mungkin.memang lame gila.tapi mase sekolah dulu tak lah nak tego-tego sangat.kire macam.apehal plak nak tego kau,aku hot kot.
tak,bukan macam tu..tah kenape tak nak tego.takde sebab agaknya.

rapat pun lepas abis sekolah.berkawan.tapi rapat.tapi kawan.kawan je.
banyak benda yang kami buat sama-sama.tapi bukan kami je.dengan kawan-kawan lain sekali.tapi yang tak best bila ade perasaan lebih bila berkawan.alahhh..malas lah nak cakap pasal hal ni.kang kau kate aku bajet.aku gedik.aku perasan.

tapi kene jugak tulis.sebab die dah buat satu entry yang aku rase aku kena balas.elak kan salah faham.
seriously aku cakap, kawan-kawan aku ramai yang lelaki.alahhh,aku pun rase korang mesti ramai jugak kawan lelaki.kawan.bukan kawan rapat.bagi aku kalau kawan dengan lelaki ni senang sikit nak deal, tak de la leceh sangat.tak macam kawan perempuan,kang terase sane, terase sini, terkecik hati here and there..faham tak maksud aku?bukan semua.some of laa.

....and En.kawan ni pun macam tu.aku senang nak sentiase berkawan dengan dia.tak mudah terase.tak mudah berkira.sentap tu selalu la kot.haha
then, 1 day bila he tell me something that out from my expectation, then aku dah rase lain..patut ke semua itu?

aku tak leh nak too details because its too personal.

I cant be your perfect lady dear friend.
i'm only the ordinary little girl.sometimes I get silly.
I have a dream and I makes a wish.maybe a wishes.
I choke on my own words but I still want to believe.


sorry dude.u're too perfect to me.
im so so sory.Really mean it. 

I'm not ready.

boleh tak kita jadik seperti kawan?
kawan yang sanggup turun dari Penang semate-mate nak g Melaka sebab aku cakap Pantai Klebang best sedangkan Dato Ali dah tambak Klebang.dah takde pantai.

kawan yang tetap akan keluar hang out ramai-ramai walaupun abang kau tengah bersanding malam tu.pekena Teh tarik dengan satay ,pastu tepuk meja cerita kau paling hebat?

nak tak?
kita kawan yeh?



7 comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

aneh

Anonymous said... [Reply to comment]

jgn mainkan hati lelaki..dah ade yg suka tu,dah cukup beruntng..

Anonymous said... [Reply to comment]

kalau aku jdk lelaki tu,then i'll say..'come on,shake my hand..kite kawan'

ork3d said... [Reply to comment]

'come on,shake my hand..kite kawan'.thats better kak. mmg bekawan ngn laki senang nk deal.ibu pun slalu ckp mcm tu.nak bekawan2 beramai2 laki2.tadehal lah.hehe.kawan bia bejuta kak.huhu
kdg2 yg kawan ni lah lg lame dr yg berspecial2 nih taw.so,way better klw kite berkawan.

nursyuhaida said... [Reply to comment]

Anonymous:.

terima kasih.sila berani kan diri anda.

ork3d:.
kan mira kan?tapi en.kawan ni tak faham..entah la.

Anonymous said... [Reply to comment]

dot..
aku tau itu sapa..
tapi leh tak kalu bagi die sedikit ruang dan peluang..
he a nice guy lah bai..
vaye la//
aku tau..
or lain la kalu ENGKAU dah ade Mr???2 ko dot.
hehe.. gurau2..
pe2 text aku lah!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

an:.
thank an.
not now la an.
yes,he a nice guy..
then find another nice girls.
i'm not that nice.huhu