27 April 2011

Sudah Tunangan Orang.

aku malas nak buat entri pasal ni sebenarnya.sebab ini semua melibatkan hati dan perasaan.kalau aku post entry ni aku rasa dah tak berguna hidup ini dan aku adalah selemah-lemah manusia in the world.ye.mawi would.


okay dah.aku tipu.
minggu lepas, sabtu 23 April tahun gajah ,adik sahabat saya Aziey, (macam haram J je panggil jijah, Aziey.pastu siap tambah ey.ewww.)ok ulang semula.adik sahabat saya Aziey,bertunang.


eh.adik jijah dah tunang?
ye.
eh.langkah bendul la?
ye.
eh.abes tu dapat cincin la?.
ye
eh.adik jijah yang mane?yang bawah die ker?
ye.
ooooo.eh.tak de gambar ker?
ye.ade.


dah bersedia nak tengok gambar sampai pengsan?
cekidaut.
jangan muntah tengok bnyak sgt gambar ok?




dah muntah?okay bawak bersabar.
              
         
cukup bahagia kan muka kak lang?
ada cakap macam muka Ziana Zain, ada cakap macam muka Azza Elite.ntah.aku tengok macm muka kak lang je ;)
*jeles gile bunyik ayat kau woih.

oh ni la adek jijah.kiteorang panggil kak lang.nama dia Suhada.
bukan syuhaida ok.bukan.jangan buat I rasa diri I tak laku disisi masyarakat.sob.sob



ini sebelah lelaki.merah menyalo teh kau wok.dengan paneh kemain membakar bumi.sila bayangkkan kepanehan eh sekarang.
hantaran.
ada sorang manusia ni tak percaya yang aku and jijah yang siapkan hantaran ni weh.
memang lah susah tapi, kemon lah.
ni aku lah!aku!
mesti boleh punya.

ke korang pon tak percaya?
kemon la!

*apehal tuala tu tiba-tiba warna biru?diam.

macam puteri umno pulak dah.

muka tak sabar dapat cincin langkah bendul.oh ye.jijah pun ada akak.dan kakak dia pun dapat jugak cincin langkah bendul.
okay mari buat perkiraan.

cincin langkah bendul jijah satu.
cincin langkah bendul kak maria satu.
cincin tunang satu.
cincin merisik satu.

berapa semua nya?
boleh bayangkan muka tunang adik jijah a.k.a taufik sekarang?
boleh bayangkan?

ye.taufiq masih senyum.

dan masih senyum.
ok dah habis.

ambik berkat.

ambik berkat 2.

ambik berkat 3.

*lepas tengok cincin yang jijah dapat, tetibe nak suruh angah kawen dulu.
ker nak suruh alin?
pengsan.


bai.

2 comments:

faqhrule said... [Reply to comment]

tak dapat balik meraikan hari bersejarah adik sepupu saya ;(

nursyuhaida said... [Reply to comment]

tulah.
rugi2.tapi tak pe.nnti kak lang kawen dtg la.jadik org pangkal!
;)