17 March 2011

Show Me Your BFF Contest



Tuan Tanah.


hye rakan-rakan.
Aku tau contest ni pon sebab dah di Tag oleh hadek sendiri, ni fist time la nak join-menjoin contest ni.belum cuba belum tahu kan?owh.sebelum tu,mari bekenalan dulu dengan CikPuan yang menganjur kan contest ni,Cik Nurulbadiah.yelah,tak kenal maka tak cinta,dah kenal macam cilake best je!.


okey,here the photo.mereka ini BFF saya dan pastinye saya sgt suka kan gambar ini.sebab....



Dear Nurulbadiah Lai ,mereka ni adalah manusia ciptaan Tuhan yang tak reti senyap dan tak reti duduk diam dan agak tak behave.dah la pakai baju kurung,baru lepas bacaan Yassin Perdana mase kat Kolej tapi MasyaAllah pose tak menggambarkan manusia cemerlang langsung.Mereka juga adalah rakan secourse sejurusan Account saya tapi malangnye bercita-cita untuk menjadi pelajar MassCom 'we-hot-yuwolll'


Nadze, Wani meh begambar behave sikit.bagi contoh tauladan kepada adik-adik dan kakak-kakak serta bakal ibu-ibu mertua yang lalu kat blog ni.meh begambar sopan sikit, dah la nak masuk contest blogger populer ni.sini,sini.gambar elok sikit.semua control okey.senyuuuummm.


1, 2 , 3..klik!
:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

::

::

::

::

::

::
tuudia.dia mai dah.dia mai dah.pose kemain ayu.
.
kan bagus begini.
jika selalu begini.



makcik , pakcik..mane berkenan?boleh saya kenen kan?
(korang tau maksud kenen tak ni?)
::
makcik , pakcik..mane berkenan?boleh saya jodoh kan?
(okey,mungkin lebih faham)


**alamak.
Nurulbadiah kata letak sekeping je.tapi dah terletak 2 keping tak pe ke Nurulbadiah?



okey.saye tag kan kepada empat manusia kesayangan ini :


eh.asal sampai lime?.lebih tak pe kan nurul?
semua nye lebih.


okey,bai kengkawan.oh,contest ni tak yah nak undi masuk ke undi keluar bagai okey.jadi jangan undi.okey lah jumpe lagi.tak yah nak 3 kali okey sangat.




bai.

3 comments:

Nurulbadiah Lai said... [Reply to comment]

salam dear..
thanks 4 joining..

me too..happy tgok ur pic..even kalah ke menang ke..xkesah kn..yg penting..i know yr bff and it is so wonderful..


wish u gudluck

nursyuhaida said... [Reply to comment]

yup.betuk.thanks nurulbadiah.

ork3d said... [Reply to comment]

haha!thx for the tag.
model tu boleh market ke kakak??HAAHA