29 March 2011

Alaf 21- kau mampoo ??







bukan main lagi nak buat group macam ni kan.
Ya'acob = Arwah Atok
Che' Nol= Nenek.

ni baru sikit ahli nya.tunggu sikit hari lagi.

kau mampu nak gathering macam ni. sape nak datang jengok nenek minggu ni sile meeting dulu di sini.

aku ulang.

Kau Mampuu? 

pada Alaf ini, semuanya mungkin kan?dah ada teknologi , gunakan lah.




1 comments:

Lilyel said... [Reply to comment]

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 