11 July 2010

Sedarah Sedaging


NURSYUHAIDA



NURSYUHAIZA



NORSYUHAIMIE



NURSYUHAILI

**************************************************************************
Aku tak tahu siape aku tanpe diewang..mak bnyak kali cakap,kalau kite susah org lain mungkin pikir dua,tiga kali untuk tolong..tapi bukan adik beradik..susah mcm mane tetap akan tolong..

aku tak percaye!aku susah korang dok rilex je!haha..mungkin nnti,suatu hari nanti..atau mungkin dah jadik pon , tapi aku tak perasan..sbb mak kate kami adek beradik!

walau muke lain-lain (ayah cakap,mase mengandungkan Emy mak suke tgk hingustan!sbb tu idung Emy je cantik skit..idung yang lain-lain cantik banyak.), perangai lain-lain..kadang-kadang banyak pekare yang kitwang boleh satu kepale..Gaduh?tak yah cakap la..sekarang je dah jarang nak gaduh..dlu?tiap2 hari..tapi kejap je la..pastu baik balik sbb nak pinjam pemadam..

P/s: dalam byak-banyak pencil box, pencil box angah je ade pemadam.

5 comments:

fndrocka said... [Reply to comment]

ah..ni dalam blog je nampak sweet..kat umah tendang terajang je.kan kan

nursyuhaida said... [Reply to comment]

omaigot2..ko bce blog aku..bce lg plis..haha..guys n gurls,fndrocka best!

eh,ko ni..dlm gmbr sopn2 la skit..takn nk tunjuk gmbr aku tarik rmbt rebonding adik aku sbb die gne rexona aku plak..malu je..:-)

fhAQem aMRie said... [Reply to comment]

motif cerita pemadam tu???ahaha

fndrocka said... [Reply to comment]

update puun tak..benda apa aku nak baca.takkan nak tengok muka korang adik beradik je tiap hari.adei..

nursyuhaida said... [Reply to comment]

fhaqem:

motip nye kami gaduh tak lame..heeee

fndrocka:
ok! kau punye pasal..aku hapdet tiap2 minit..
hokey!