15 July 2010

Rela dlm paksa




Fndrocka suroh aku hapdate!
ape die ingat aku tak de keje lain ke hape..

Hye !

Mari memberi pandangan.. 

Minggu lepas ade sorang junior ni  tanya kat aku..'Akak tak takut ade org benci kat akak ke?' 
kalau korang jadik aku, korang nak cakap ape?

'Tak,akak kau ni jiwa kental!'
or
'Tak,kite kene takut kat tuhan jee..'
tak pon
'orang benci? ade akak kau ni kesah?'


bukan main riak jawapan korang..akuu....aku pikir lame gak..lagi lame dari nak jawab Paper Management sem lepas..
pastu kalau pikir pon dah lame,jwpan nye mestilah panjang lagi lame untk aku tulis..haha..

Answers not provided....!sory



haah!

gambar aku mase jadik CEO MiloSedapPekat Snd.Bhd hari tu..



kasut tu tak beragak..!
bukan kasut, selipar.



aku ade pengalaman keje kat fun-fair




muke kau tak nak besar penumbok plak?

bowling JOM! 




 ok2..aku tau..tu bola paling ringan..!

last2..




ape jenis org lah bulat sgt ni..
aku baru perasan aku ade gg mcm arnab atau org mmg panggil gg ARNAB!


kawan aku ckp..'muka kau gile bulatan..!'
serius rase terhina
rase maruah tercalar..!

4 comments:

jaysya said... [Reply to comment]

huhu muke aq masok blog lar!!!!!
weeee~~

nursyuhaida said... [Reply to comment]

oh hoiii..jay sya..bile nak letak aku kat blog ko plak..haha

-faThiAh- said... [Reply to comment]

HOHO
GAMBAR2 CEO...
I LIKE!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

fath-

dan2 sume nak jdk ceo.haha