27 July 2010

Indera Kayangan



hye geng..!

baru balik dari Team Buildingg..omaigod,omaigod..sgt sakit2 badan ku ini..


Berenang , bekayak, belari ,bejalan..sume benda buat aku sakit yang amat-amat sgt..tapi, camp kali ni buat aku sedar lah..dalam bnyak2 benda yang aku rase aku dah ade, bnyak lagi benda yang aku tak de..


aku tau aku lemah part-part yang melibatkan hidup-hidup kat hutan, berlumpur, berpaya and berpacat, berlintah ni.. (asal semua ber-ber ni...?) and aku rase aku kene improved that part.

.............dan aku harus give a lot of thank to Abg Yus sbb mmg bnyak gile bg aku pengajaran..aku tulis kat cni je la,segan plak nak ckp depan-depan..kang die kate aku minah Perasaan plak kang..dah la macam-macam name die bg kat aku time kat sane..hahaha

dah,nah2 tgk gmbar kat Perlis..



ni time kat UiTM Melaka, depan Intekma la wehh..pon boleh nak ambik gambar




ni pakcik and makcik yang uruskan homestay kiteorang..diewang sporting habes la wehh



kat sane selain membawa status student, aku pegang status babysitter, merangkap mak angkat budak ni jugak lah..



ko comel lah budak...!



ni kira macam ' 1 happy family ' la



hahhaah..tapi budak tu mmg dok melekat je ngan aku..owh,happy.



UiTM Perlis...!!!!!




UiTM ni ok la..agak besar..tapi aku rase Melaka lg besa kot..opppssss..haaha..





Majlis Tertinggi MeDIA dan D'AIS




Gua Kelam




Taman Ular Sungai Batu Pahat







dah-dah last....!





Trip ke Perlis ni memang memenatkan, tapi Team Building lagi dueploh kuase due penat nye...


happy dapat g sini, terutamenye dapat kenal rapat2 dengan MT D'AIS..eh,apekah?


gatal lah kau..sudah..!!











2 comments:

fndrocka said... [Reply to comment]

bagi 5 sebab kenapa uitm melaka lagi best

nursyuhaida said... [Reply to comment]

alaaaahh..aku lupe ko kat sane kan..!

aku ckap uitm melaka lagi besa je la..

tapi aku suke landscape kat sane..terutame nye kat pjbt pentadbiran ni la..chanteq!