23 July 2010

Macam- Macam....!


hye readers!

Cane Perlis? boleh la..best..shopping?ape barang shopping kat Padang Besar yang tak besa mane pon tu?
tak pe..nnti gambar akan mengexpressi kegembiraan-))


Minggu ni aku sikit tersentap sebenarnye..classmate aku mengexpressi kan rase tak puas hati die kat aku..huuuuuuu..
susahkan nak terima ketidaksukaan org pada kite?..tambah lagi ketidaksukaan classmate kite pada kite..tambah lagi the way she express her feeling,not in a proper way..

Serius, tersentap kejap.

Kepada siape yang terlibat,kalau niat kau nak buat kiteorng nanges then,
Yes,u did a great job shit..!


Sbb tajuk entry macam-macam , so kene la cakap pasal macam-macam benda yang berlaku kat sekeliling aku sekarang..

 Harge minyak naik 5cent..come on....itu isu politic, biar PM settle kan..ko tak yah nak beget ko pro..baget ko rakyat perihatin padahal ejaan untuk prihatin pon salah..tak yah la.


This thing, korang penah rase rindu kat seseorang tapi bukan rindu yang gatal-gatal nak kawen cepat lepas SPM tu..rindu kawan..rindu nak gelak same-same, rindu nak duduk kumpul same2, nak open table pastu cite lebat tak leh bla..bukan semua cerita betul pon tapi tetap nak cerita..asal ade.

pernah rase kan semua tu?

itulah yang aku rasekan sekarang..

mase mcm memisahkan kitwang..bukan mase kot, keadaan atau tak pon ketentuan..ape2 pon hidup kene diteruskan..dulu aku fikir kiteorang tak kan pisah..tapi sape lah kiteorang..ade yang lebih dahulu mengaturkan segalanya terutame bab perpisahan tu.


esok......!Kem Kepimpinan Team Building..Jumaat, Sabtu, Ahad kat Jasin..ape hal la tiap-tiap weekend ade program..

Tadi shopping...!
nah....!!









kasut baru..puluhan ribu gak abes tu..tapi paling sedih nak korban kan kasut ni untuk Team Building nanti..nak buat cane aku dah tak de kasut lain..gune je la..





eh,eh..nak jugak muke ko keluar kat sini..!
macam-macam..!


Owh yeah,this week jgk aku realize ramai orang tak suke aku, tapi ape yang aku dah lame realize bukan main ramai lagi orang yang suke aku..haha..

aku tak kisah la..dah nak abes dah cerita kat UiTM ni..aku cume harap dpat grad on time pastu buat keputusan yang betul dalam hidup..

kepada kawan-kawan aku or konon-konon kawan aku walhal tidak..

aku mintak maaf sgt kalau ade mengguris perasaan korang,mungkin aku tak sedar benda yang aku dok suke buat tu sebenarnye yang korang tak suke..aku ni pulak kalau takat buat muka masam je depan aku,aku mmg tak kan la nak paham..
so,cakap la depan-depan..kang cakap kat belakang takut -takut nanti kat akhirat termakan daging saudara sendiri..


pesan-pesan:

selemah-lemah manusia ialah orang yang tak boleh mencari sahabat,
dan orang yang lebih lemah ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang telah dicari.

2 comments:

fhAQem aMRie said... [Reply to comment]

HAHA
sape lah kwn ko tuh..ermm
eh??kasut tu..cantik~~ :-)

nursyuhaida said... [Reply to comment]

hahah..nnti ko tgk rupe kasut tu lepas abes team building..rase segan nak ngaku kasut:(

hahha..kwn tu,nnti la org cite kat ko.