18 November 2010

Salam Aidil Adha

hye readers..!
salam Aidil Adha.


sorry la kalau belog ni ade bau-bau lembu skit.sebab memang tak habis lagi nak buat masak daging-daging lembu ni.
(annoying sikit bunyi nye)


apehal cerita sebening keringat tadi sedih sangat weh?
boleh leleh gak cerita die.


aku takde cerita raye haji la.pagi tadi macam biase-biase je.takbir raya.sembelih lembu.makan dan makan.


ok,ok. dah stop pasal cerita raya.
ok ape perkembangan terbaru?
(bajet ala-ala soalan dari azwan ali amboi3 sambil buat jari, kelip mate sikit.cepat bayangkan!cepat.)


aku kate cepat bayangkan!


ok.saye sekarang sibuk dengan filem terbaru yang akan menemui peminat-peminat setia saya bla bla bla..
(yang ni nak bajet tiz zaqyah skit.haha)



(Seminar Sukarelawan Paralimpik,15 Nov 2010)


okey. ni lah yang sedangaku buat sekarang.
suka.rela.wan untuk sukan paralimpiad pada 21 - 27 Novenber nanti.
kepade sape yang tak tahu ape sukan paralimpiad tu sile open new tab and gugel
(paralimpik dan paralimpiad adelah benda yang sama.)

Melaka jadik tuan rumah dan aku sudah berniat untuk ambik kesempatan itu untuk menolong mereka yang memerlukan pertolongan selain mencari nafkah untuk diri sendiri.(nampak murni sangat tak niat ni?.tapi mencari nafkah diri tu sepatutnya kene letak dulu sebelum membantu mereka yang memerlukan.i need a money!)


owh lupa!


saye sudah habis semua paper!sudah setat pertapaan dirumah.habis paper 11hb, dijemput balik oleh rakan-rakan yang awesome 12hb, kemudian datang semula ke UITM pada 15hb , balik menyambut raya haji dan akan ke Melaka semula pada 19 hb.nampak saya bz tak?ke nampak serabut tak terurus?


whateve laa Joyah.




maskot ni jangan comel sangat boleh tak?ko tengok kasut die?wadehel besar sangat?


 ko suruh je maskot tu buat macam-macam gaya, die ikut kan je.haha.

haaaa..ni lah antare sukarelawan yang suka dan rela untuk membantu time sukan tu nanti.diulang....
suka dan relalaasangat.

memang best seminar hari tu.banyak perkara yang kiteorang belajar.one of that is 'kau sepatutnye malu bila OKU boleh buat sedangkan kau tidak!'*shamed 

okey,tu baru seminar.belum pon jumpe orang-orang nya.aku rase bila jumpa nanti korang kene bersedia untuk bace update aku yang agak-agak 'kau ambik sastera eh dulu?' dari aku.haha

semoga bertemu lagi rakan-rakan.
jap,

raya haji ni nak kene mintak maaf bagai ke ha?tak yah kan?haha
penatlah mintak maaf pastu buat balik,mintak maaf balik.podah.

bye readers!



kawan-kawan yang awesome.sekian



6 comments:

fhaqem yg hebat said... [Reply to comment]

kwn2 yg awesome??
baek sgt kn skrg dgn kwn2 tuh...haha

Nur Fatehah said... [Reply to comment]

ko bkn jek serabot..
tp da nmpak sket2 cm atlet paralimpiad...
hahaha..

daryaakiey said... [Reply to comment]

paralimpik and paralimpiad tu same ker?

zaem said... [Reply to comment]

comellah Jantan tu....!
rajin kau jdik sukarelawan hda?
pangkor g tak?

Mish_Jaysya said... [Reply to comment]

erkk,,'kau amek sastera eh dulu'..
ok ayt ni aq knal,,
btw kagum sgat ngan ketekunan ko mase kusus aritu,,oooppzzz!!!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

fhaqem : mestila.friend forever okeyy.

Nur Fatehah : siot ko.sy penjage mereka okey.

daryaakiey :same je.dulu2 panggil paralimpiad.

zaem: ahahha.mmg rajin.pangkor tak g la.balik paralimpiad terus demam.pesen badan tak boleh penat skit.haha

Mish_Jaysya : ayat kau la tu.hahhaa.
rajin dan tekun kan aku menjalankan tugas?haha