25 August 2010

bergembira selagi boley.yeah!





hye gengs!

puase tak?mestilah puase kan..kawan-kawan saye mestilah baik-la-sgt kannn.

uissshh..lega dah abes presentation final kitewang..topup balik tido sampai skip dua classes..haha.
sila jgn ikot.

presentation ok lah.rasenye berbaloi dgn usaha selame ni..tapi tu lah,faham tak kalo dah name nye group assignment, dan melibatkan ramai orang so melibatkan ramai perangai jugak..


kalau selame ni nak mandi pun same-same, tapi lepas group assignment mandi pon sorang pagi,sorang petang, sorang lagi tak mndi langsung sebab tak nak bertembung mata.

okey saye tipu.perumpamaan hyperbola sgt.



tapi lebih kurang mcm tula hakikat nye..
......dan, org yang sebelum ni ko benci sgt or malas nak tgk muka die tu lah yang sebenarnye boleh diharap dan senang nak bwk bebincang..


kadang-kadang kite kene kenal org tu dulu baru boleh nak judge die..aku lebih kepada mengingat kan diri aku sebenarnye.

okey dah.

************************************************************************
nmpak tak dah buat line bintang yang pnjang?
itu maknenye, stop cerita tu..jgn cerita lg..haha



memang kalau time bulan puase semua org heboh nak buka puase same -same yeh?
tak kisah la class ke, team ke , family ke..semua nak buka puase same..
aku tak ckp org lain,aku lah orgnye tu.kire mcm kalau tak buke same-same dgn geng,aku lah org paling malang kat M'sia and puase paling tak best la tahun ni.ahaha.ia dak?



lepas buka puase dgn Majlis Tertinggi (MT) Fakulti ari tu, geng Lesbo kami heboh nak buka puase sama-same..then,ikutkan je la.

nah, gambar.


ok.nmpak tak ke'sardin'an kami..
okey.ade 6 org sardin dalam tin cap MyV.

sardin yang duduk kat depan mmg selesa,siap nyanyi-nyanyi bagai.
yang kat belakang diam je,tak pon jadik back-up singer sardin kat depan.
sbb nak bukak mulut pon tak de ruang.okey perumpamaan lagi.






okeyh.dah 3  tahun duk kat Melaka ,tapi serius aku tak ingat jalan kat sini.tah ape payah sgt. 
lagi pon setiap kali nak keluar mmg ade Princess of Melacca yang master semua jalan kat Melaka.
kire mcm tak penah risau langsung sesat ke tak.




okeyh..ni Princess pertama..semua jalan die tau..short-cut, long-cut.
tanye je.


FARAH.




okeyh.kali ni second co-driver plak yang drive.
yang ni pon bleh tahan gak tahap ke hafalan semua jalan2 kat Melaka.


FATH.




yang ni plak co-co driver.
mintak hampun.muka mmg semua tahap-tahap sardin la.
al Maklum la,bulan puase kan.


NISYA.


haaaaa...3 org kot yang mampu menguasai jalan kat Melaka dengan baik.ape perlunye aku hafal lg?haha.


bila keluar gathering ramai-ramai dgn geng Lesbo ni..mmg seriously hilang tension sekejap..ape tak nye,gelak macam naik roller coaster kat genting kot.
mau nye tak habis-habis gelak..
tambah-tambah dah nak abis study ni..cane tah lepas ni..dah bwk haluan masing-masing.susah nak jumpe,susah nak suka-suka.


(sila play lagu sahabat dari aizat af dan nyani dgn penuh emosi)




okeyh.minah ni mesti ade..kononye kalau tak de..majlis tak meriah.kononnye.


TEHA.




ZEELA.
okeyh..yang ni pemandu bersame..tak kire la sape pon drive kami semua akan suruh die dok depan sbb die ni adela pemandu bersame.
tak fhm eh?
jap.




nmpak tak kaki die break sekali mase fath tgh break.hahaha.
zeela ni badan besa,hati kecik,jiwa sensitip.ewah.


malas nak tunjuk gambar makanan la..
kang ramai yang tak puase.hehe
kiterang makan kat Umbai..ke Alai?
enttah..jap tanye farah....




lepas tu, g Tesco..carik kasut!




nmpak tak kat tgn dah ade kasut?nmpak tak?
tak?
jap.




okey.habis ribuan ringgit lagi.


"mak,cakap dgn ayah duit dah tinggal sikit.buku bnyak nak kene beli.along sayang mak and ayah ketat-ketat"


msg dari anak derhaka kepada ibu bapanya.






dah..janji ! ni last shopping untuk minggu ni..
eh,eh..
sem ni....!



9 comments:

as u know its me "Nadz" said... [Reply to comment]

kehulu kehilir ngan dak2 kelas. ngan kiteorg,langsung! dianak tirikan!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

alahhhhhhhai roomate!
hokey2..jom keluar,tepuk meja ,cerita gebang..jom!

Anonymous said... [Reply to comment]

gebang la ko

epullz said... [Reply to comment]

hahaha..lawak r dot...

nursyuhaida said... [Reply to comment]

:.Anonymous:.
harus lah gebang..kau tak dapat!

:.epullz:.
hahaha.camtulah cito eh pul..

Anonymous said... [Reply to comment]

bersame kami di Kg.Keru bila lg?
haha

fndrocka said... [Reply to comment]

takdelah muka sardin sangt..mcm kura2 pun ada iras sket2.hehek.walaupun kdg tak puasa...tp aku nak ucapkan gak slmat berpuasa!

fndrocka said... [Reply to comment]

takdelah muka sardin sangt..mcm kura2 pun ada iras sket2.hehek.ok gurau..lawa dah lah tu. walaupun kau kdg tak puasa tp aku nak ucapkan jugak selamat berpuasa!

nursyuhaida said... [Reply to comment]

:.fndrocka:.
siot je..leebih baik sardin dari kura2.haha
org dah nak raye la pakicik ko baru nak wish puase.60-an betol.