27 February 2014

Counting the star.


**
**
**


Satu benda yang aku rasa paling susah nak explain is, perasaan. Susah kot nak terangkan apa yang hati kita rasa. Apatah lagi nak memahami hati dan perasaan orang lain.


**
**
**
**

Dah sebulan lebih Syafiq start his job dekat Sabah. How do I feel? 

Susah. Susah nak explain perasaan ini. Perasaan aku yang ini. 

**
**
**


Syafiq kata InsyaAllah dia akan balik bulan 5 ni. Dan aku happy. Lalu aku lupa perasaan tadi. Lupa terus.

Kemudian dia tambah, ''InsyaAllah lah, tak berani janji''

Dan, aku tetap terus lupa perasaan tadi. 



**
**
**
**

3 month to go woi!

















2 comments:

norasyikin hamdan said... [Reply to comment]

sesungghnya menunggu satu penyeksaan.

Nursyuhaida said... [Reply to comment]

@norasyikin hamdan : memang pon weh. tak dapat bayangkan apa yang jadi kat aki dalam masa 3 bulan menunggu ni. Hahahahah