14 May 2012

10th month

Assalamualaikummmmm semuaaa !
rajin kan I update blog seposen ni. rajin kan? takde yang nak puji?


#okeytakdak.


hari ni 14/05/2012 - cukup 10 bulan aku berkawan baik dengan encik kumbang. ah bla , ayat nak berkawan baik je kannn. haha

well, mekasih la kumbang sebab sudi berkawan dgn saya. walaupun saya tak sehot artis pujaan awak, si Neelofa tu sampai awak sanggup tengok Nona hari Ahad pukul 2 ( HAHAHAHA) tapi awak masih nak berkawan baik dengan saya. saya terharu jugak sebab hari tu awak sanggup tak tengok Nona sebab nak jumpa saya. (HAHAHHAHAHAHAHAHA) kau dah ape hal nak tengok Nona kan??


terima kasih jugak sebab selalu dengar semua yang saya cerita. awak sorang je yang bila saya bla bla bla bla membebel 3000 patah perkataan, bila dah habis saya tanya 


' awak faham tak saya cerita semua ni? faham tak?'   

' faham..fahaaam'

' takkk. sebenarnya awak tak faham. sebenarnyaaaa bla bla bla 4000patah lagi sambung'



awak sorang je yang sanggup dengar 3000 + 4000 patah perkataan setiap jam. awak sorang je.

































okay dah, 
selamat 10th month awak. semoga kita boleh terus berkawan baik dan saling berkawan lebih lama selepas ni walaupun macam dah set setiap nak tarikh 14hb je mesti nak bergadoh. HAHAH.

take care awak. jangan carik awek kawan baik yang lain!

eh, dah sepuluh bulan kan? bak kata Effa, dah cukup bulan nak beranak ni. haha.













walaupun dah sepuluh bulan, tapi aku dengan kumbang, masih ber 'aku' 'kau'..ramai sangat yang tegor cakap nampak macam kasar lah ape lah, tapi bg kiteorang benda tu dah sebati. tak boleh dah nak tukar.

macam mane nak buat, bila panggil baby-baby je terus muntah hijau. acane?
 HAHAHAHA

tak kisah lah panggil apa pun, asalkan bahagia. lagi pun tak de research apa-apa pun cakap kene panggil manja - manja baru bahagia kan? HAHA.

bai korang. 

have a good day !






2 comments:

NoraƩ said... [Reply to comment]

Alhamdulillah dh 10 month korang dua ek. Ghasak la si kumbang boleh dengar cerita 7K patah perkataan tak plus gelak 3 minit lagi tu. Haha. Babes, nk bg nasihat ni, if korang pggil baby bayi ker, itu lg bagus lagi menambahkan rasa kasih between each other. better ko pggil "abang" ker, sok sok dh kawin taklah kekok cam den ni ha. Nak di jorit kan pun naik sogan.. Hehe. Ok peace yow!

Nursyuhaida said... [Reply to comment]

HAHAHAH. sumpah lawak comment ko kyn. nanti kang kene teur dgn pak imam mase lepas nikah. HAAHAHA.

noted.jgn risau. keh keh keh