27 February 2015

Kayuh perlahan lahan



Lebih kurang 100 hari lagi to my big days. 
Aku dah start panic.


Semua nya macam dah tak sempat.

Dah tak sempat kumpul duit, dah tak sempat nak kurus (hergh), dah tak sempat nak booking.

Sedangkan masa nya lama lagi.



Dulu mengimpikan bermacam-macam jenis perkahwinan impian. Tapi bila sampai ke detik nya. Herghh, cukup lah ia berjalan lancar dan makanan cukup. Hahahahaha



Ayuh, kayuh pelahan-lahan!
Cik dot boleh!

















Bagi teaser sikit. Hiks!











2 comments:

norasyikin hamdan said... [Reply to comment]

bestnye......!! tak sabar tgok ko nak kawin! hehe

Nursyuhaida said... [Reply to comment]

ekynn : Aku lagi lah tak sabar wey. Serebut pun ada at the same time. Hahahaha